Blog

Keskiviikko, Marraskuu 15, 2017, 17:23 | Ei kommentteja »

Seuraamme jatkuvasti palvelumme laatua ja kehitämme toimintaamme eteenpäin, jotta saavuttaisimme asiakasyrityksillemme entistä parempia tuloksia, tuottavuutta sekä omasta hyvinvoinnistaan huolehtivan henkilöstön. Palvelumme merkittävimmät tulokset saavutamme yksilövalmennuksen avulla, joka on parhaillaan katkaissut pitkiä sairaslomakierteitä ja ennaltaehkäissyt ennenaikaisia eläköitymisiä. Vuonna 2017 pääsimme aikaisempia vuosia parempaan tulokseen, sillä huikeat 73 % valmennetuista paransi tulostaan seurantamittauksessa! ...

 


Sunnuntai, Lokakuu 22, 2017, 09:58 | Ei kommentteja »

"Vireystasoni on huomattavasti aikaisempaa parempi! Ruokailurytmin löydyttyä on myös paino alkanut tulla alaspäin keskimäärin puoli kiloa viikossa, ilman sen kummempia dieettejä." ... (tutustu tarkemmin)


Perjantai, Lokakuu 20, 2017, 14:11 | Ei kommentteja »

Vuodesta 2013 alkaen olemme systemaattisesti kehittäneet konseptia, jonka tavoite on ollut yksinkertainen: estää ihmisten loppuunpalaminen ja tarvittaessa auttaa työkyvyn palauttamisessa monipuolisen valmennuksemme avulla.

Eräs konseptimme kehittämisen peruspilareista on jatkuva asiakaspalautteen kerääminen. Meille asiakaspalaute merkitsee paljon. Se tarjoaa ainutlaatuisen ja arvokkaan mahdollisuuden seurata palvelumme laatua ja kehittää sitä vastaamaan yhä paremmin asiakasyritystemme tarpeisiin. Saamamme 1000 asiakaspalautetta kertoo, että palvelumme kehitystyö on ollut onnistunutta!

Tutustu asiakaspalautteeseemme:

1000 palautetta


Perjantai, Huhtikuu 28, 2017, 11:20 | Ei kommentteja »

Toimintamme on kehittynyt merkittävästi vuoden 2017 aikana. Nyt on tullut aika uudistaa myös kotisivumme. Toivottavasti sivumme ovat entistä selkeämmät ja antavat tarvittavaa tietoa toiminnastamme. Otamme mielellämme palautetta vastaan myös kotisivujen kehittämisen osalta.

Terveisin,

Palaudutehokkaasti -tiimi