Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

1000 palautetta - 97 % suosittelee!

Lähetetty 4.4.2017

Vuodesta 2013 alkaen olemme systemaattisesti kehittäneet konseptia, jonka tavoite on ollut yksinkertainen: estää ihmisten loppuunpalaminen ja tarvittaessa auttaa työkyvyn palauttamisessa monipuolisen valmennuksemme avulla.

Eräs konseptimme kehittämisen peruspilareista on jatkuva asiakaspalautteen kerääminen. Meille asiakaspalaute merkitsee paljon. Se tarjoaa ainutlaatuisen ja arvokkaan mahdollisuuden seurata palvelumme laatua ja kehittää sitä vastaamaan yhä paremmin asiakasyritystemme tarpeisiin. Saamamme 1000 asiakaspalautetta kertoo, että palvelumme kehitystyö on ollut onnistunutta!

Tutustu asiakaspalautteeseemme:

 

 

Uusi vuosi ja uudet kujeet - vältä akuutti ylikuormitustila ja tee liikunnasta elämäntapa

Lähetetty 2.1.2017

Joulunaikainen ylensyöminen ja uuden vuoden railakas vastaanotto toimivat usein motivaattoreina aloittaa uusi terveempi elämä. Useat uudenvuodenlupaukset kytkeytyvätkin oman terveyden edistämiseen esimerkiksi liikuntaa lisäämällä tai liikakiloja pudottamalla. Elämäntaparemontti lähtee usein käyntiin varsin vauhdikkaasti. Urheilusuorituksia tehdään innosta puhkuen seitsemän kertaa viikossa ja kalorit supistetaan minimiin. Elämäntaparemontista harvoin saadaan kuitenkaan pysyvää elintapaa. Hätiköidyllä aloituksella saadaan usein aikaan vain akuutti ylikuormitustila.

 

Lue loput artikkelista »

Tuloksellista hyvinvoinnin edistämistä Palaudutehokkaasti.fi:n palvelujen avulla

Lähetetty 27.10.2016

 

"Vireystasoni on huomattavasti aikaisempaa parempi! Ruokailurytmin löydyttyä on myös paino alkanut tulla alaspäin keskimäärin puoli kiloa viikossa, ilman sen kummempia dieettejä."

 

Maustajalla satsaajana työskentelevä 48-vuotias Susanna (nimi muutettu) osallistui Palaudutehokkaasti.fi:n valmennukseen työnantajansa kustantamana. Susanna oli ollut työuupumuksen vuoksi sairaslomalla helmikuusta toukokuuhun. Huhtikuussa, vielä sairasloman ollessa käynnissä, Susannalle tehtiin sykevälimittaus, jonka tulokset osoittivat, että Susannan palautuminen vuorokaudessa oli heikkoa ja sykevälivaihtelu kohtalaista.

Lue loput artikkelista »

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja tietokoneellesi.

Hyväksytkö?