Valmennukset

Tehokas yksilövalmennus

Yksilövalmennus sopii yritykselle, joka haluaa huipputuloksia nopeassa aikataulussa. Yksilövalmennuspaketti sisältää aloitusmittauksen, valmennuksen ja loppumittauksen, jolla saavutetut tulokset todennetaan. Yksilövalmennuksemme tehokkuus on varmistettu mitatuilla tuloksilla - vuonna 2015 ja 2016 kaikista valmennetuistamme 71 % paransi tulostaan seurantamittauksessa. Vuoden 2017 parannusprosentti on jo 77 %. Yksilövalmennuksemme keskittyy valmennettavan yksilöllisiin ravinto- ja liikuntatottumuksiin sekä riittävään lepoon ja stressinhallintamenetelmiin.  

Valmennuksen aihealueet:

Psyykkinen valmennus
Miten motivoitua muutokseen? Millaisia psyykkisiä taitoja tarvitaan matkalla tavoitteisiin? Miten ajatukset ja tunteet vaikuttavat palautumiseen?


Ravinto
Miten ravitsemus vaikuttaa stressinsäätelyyn ja unenlaatuun? Millainen ravinto tukee palautumista? Miten löytää itselle sopiva ruokavalio?


Aktiivisuus
Miten liikunta ja fyysinen kunto vaikuttavat palautumiseen? Miten löytää itselle optimaalinen harjoitusmäärä ja -teho? Miten välttää ylirasitus?


Uni ja stressinhallinta
Miten edistää työstä palautumista ja rytmittää arki palautumista tukevaksi? Kuinka paljon unta tarvitaan, jotta palautuminen mahdollistuu? Miten parantaa unenlaatua?


Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus sopii yritykselle, joka haluaa tarjota valmennuksen suurille ryhmille ja ennaltaehkäistä ongelmien syntyä jo kaikista varhaisimmalla tasolla. Ryhmävalmennuksessa käydään läpi samat osa-alueet kuin yksilövalmennuksessa: ravinto, aktiivisuus sekä uni- ja stressinhallinta. Stressinhallinnan vaikutuksia palautumiseen havainnollistamme esimerkkitapausten avulla. Ryhmävalmennukset toteutetaan etänä, ja ne ovat katsottavissa myös jälkikäteen tallenteina.

Kerromme mielellämme lisää valmennusratkaisuistamme. Varaa esittely tai ota yhteyttä