Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tehokkaat ja inspiroivat valmennuspakettimme

Palaudutehokkaasti.fi:n valmennukset perustuvat Hyvinvointianalyysista saatuihin tuloksiin. Palaudutehokkaasti.fi:n asiantuntijoilla on taustallaan yli 4500 mittausta ja yli 1000 valmennusta. Valmennus on suunnattu erityisesti niille yksilöille, joiden palautuminen on Hyvinvointianalyysin perusteella kohtalaisella tai heikolla tasolla. Valmennuksen tavoitteena on tasapainottaa ravinto, aktiivisuus ja lepo siten, että ne mahdollistavat tehokkaan palautumisen. Valmennuksella pyritään myös ehkäisemään mitattavan ajautuminen sairaanhoidon piiriin. Tarjoamme kolme valmennuspakettia: kevyen luento-mittauspaketin, tehokkaan ja tuloksekkaan yksilövalmennuksen sekä suurelle osallistujamäärälle sopivan ryhmävalmennuksen.

 

Kaikki valmennuksemme toteutetaan onlineyhteydellä. Toimialueemme on koko Suomi ja olemme tehneet projekteja myös muualla Euroopassa. Valmennuksemme on saatavissa suomeksi ja englanniksi. Valmennuksemme on saatavilla henkilökohtaisina valmennuksina tai ryhmävalmennuksina.

 


 

Luento-mittauspaketti

Luento-mittauspaketti sopii yritykselle, joka haluaa toteuttaa alkuun pelkät mittaukset. Mittausten perusteella voidaan arvioida yksilö- ja ryhmävalmennuksen tarve. Innostava aloitusluento lisää työntekijöiden mittaukseen osallistumisprosenttia jopa 20-50%. 

 • Luennon aihe: Palautuminen, mittaaminen ja merkitys
 • Kesto 1,5 h
 • Luennoitsijana Palaudutehokkaasti.fi:n asiantuntija
 • Luennot saatavilla suomeksi ja englanniksi

 


 

Tehokas yksilövalmennus

Yksilövalmennus sopii yritykselle, joka haluaa huipputuloksia nopeassa aikataulussa. Yksilövalmennuspaketti sisältää aloitusmittauksen, valmennuksen ja loppumittauksen, jolla saavutetut tulokset todennetaan. Yksilövalmennuksemme tehokkuus on varmistettu mitatuilla tuloksilla - vuonna 2015 ja 2016 kaikista valmennetuistamme 71 % paransi tulostaan uusintamittauksessa.

 

Yksilövalmennuksemme keskittyy valmennettavan yksilöllisiin ravinto- ja liikuntatottumuksiin sekä riittävään lepoon ja stressinhallintamenetelmiin.

 


 

Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus sopii yritykselle, joka haluaa tarjota valmennuksen suurille ryhmille ja ennaltaehkäistä ongelmien syntyä jo kaikista varhaisimmalla tasolla. Valmennusmateriaali painottuu siihen, miten työn ja vapaa-ajan kuormitus tulisi jakaa palautumista tukevaksi kokonaisuudeksi. Ryhmävalmennuksessa käydään läpi samat osa-alueet kuin yksilövalmennuksessa. Ne ovat ravinto, aktiivisuus sekä uni- ja stressinhallinta. Stressinhallinnan vaikutuksia palautumiseen havainnollistamme esimerkkitapausten avulla.

Ryhmävalmennuksen toteutetaan etänä Adobe Connectin välityksellä, ja ne ovat katsottavissa myös jälkikäteen tallenteina.

 

Hyödynnämme valmennuksessa laajaa koulutustamme:

 • Kuntoutuksenohjaaja (AMK)
 • PTCA Personal Trainer
 • T4U Ravintovalmentaja
 • Liikuntaneuvoja
 • Hieroja
 • Firstbeat Hyvinvointianalyysin asiantuntija
 • Terveystieteiden maisteri

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja tietokoneellesi.

Hyväksytkö?