Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kehosi kertoo kaiken oleellisen

Hyvinvointianalyysi-mittaus perustuu sydämen syketietoa analysoivaan ohjelmaan, jolla pystytään erottelemaan fysiologisia muutoksia sykevälivaihtelusta. Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Analyysin avulla arvioidaan unen laatua ja riittävyyttä sekä pyritään löytämään ratkaisuja paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, onko aktiivisuus riittävää ja onko harjoittelun teho riittävän tehokas saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoa.

Hyvinvointianalyysi-mittaus kestää 3-5 vrk. Mittaus toteutetaan normaalissa ympäristössä työssä ja vapaalla. Bodyguard 2-mittalaite on pienikokoinen ja kulkee mukana menossa huomaamattomasti. Toimitamme mittalaitteen ohjeineen suoraan kotiosoitteeseen.

 

Mittauksen jälkeen

Mikäli Hyvinvointianalyysi osoittaa, ettei kehon palautumisen määrä tai laatu ole riittävää, käynnistetään Palaudutehokkaasti-valmennus. Sen pyrkimyksenä on auttaa:

  • Hallitsemaan paremmin stressiä
  • Parantamaan suorituskykyä
  • Kehittämään fyysistä kuntoa
  • Tekemään terveellisempiä valintoja

Tavoitteena on löytää tasapaino työn ja vapaa-ajan sekä kuormituksen ja levon välille. Olennaista ei ole täydellinen stressin puuttuminen, vaan riittävä palautuminen ja sopivan elämänrytmin löytäminen. 71 % valmennetuistamme paransi tulostaan seurantamittauksessa vuosina 2015 ja 2016!

 

Alla saman henkilön 3 vrk:n kuvaaja ennen ja jälkeen valmennuksemme. Punainen väri kuvastaa stressireaktioita ja vihreä palautumista.

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja tietokoneellesi.

Hyväksytkö?