Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Asiakkaiden kommentteja

Autamme asiakkaitamme toimialasta riippumatta saavuttamaan tuloksia, lisäämään tuottavuutta sekä ehkäisemään heikosta palautumista johtuvia sairauspoissaoloja ja työkyvyttömyyttä.

 


 

"Ryhmävalmennus lisäsi Tampereen yliopiston valmennettavien tietoa palautumisesta ja stressistä sekä tarjosi hyviä ohjeita arjen tehokkaaseen hallintaan. Ryhmävalmennukset koettiin hyödylliseksi, käytännölliseksi ja turvalliseksi. Valmentajien asiantuntijuus ja kokemus tekivät esityksestä vakuuttavan. Ryhmävalmennusmalli koettiin toimivaksi palvelukokonaisuudeksi ja yhteistyökuvioiden kehitteleminen Tampereen yliopiston kanssa jatkuu."

 

- Päivi Salojärvi, henkilöstön kehityspäällikkö, Tampereen Yliopisto

 


  

"Henkilöstön hyvinvointikartoitus ja -valmennus on Palaudutehokkaasti.fi:n kanssa helppoa. He hoitavat käytännössä kaiken ja saat tutkimusraportin "avaimet käteen" periaatteella. Palvelukokonaisuus on etukäteen hyvin moduloitu ja voit päättää projektin lopullisen laajuuden tilanteen mukaan. Me menimme palvelun kanssa loppuun asti. Lopputuloksena sairauspoissaolot laskivat ja henkilöstötyytyväisyys nousi."

 

- Janne Lehtonen, toimitusjohtaja, Mellano Oy

 


 

 

"Palaudutehokkasti.fi:n valmennus on herättävä tapa aloittaa keskustelua yksilön terveydestä ja omien elämänvalintojen tärkeydestä."

 

- Kenneth Lehtinen, työhyvinvointipäällikkö, Lidl Suomi Ky

 


 

 "Tämä on erittäin kustannustehokas ja hyödyllinen tapa auttaa ihmisiä jaksamaan paremmin." 

Lue koko artikkeli

 

- Heikki Taanila, yhteyspäällikkö, Meranti 

 


 

 

"Meillä sairauspoissaolot ovat vähentyneet ja työilmapiiri on positiivisempi. Puhumme enemmän hyvinvoinnista, liikunnasta ja esimerkiksi välipaloista."

Lue koko artikkeli

 

- Ulla Kumpulainen, hallintosihteeri, PSOAS

 


 

 

"Alustavat tulokset näyttävät myös tuki- ja liikuntaelinsairauksista johtuvien sairauspoissaolojen osuuden vähentyneen hankkeen aikana huomattavasti."

Lue koko artikkeli

 

- Tuulevi Leppänen, talouspäällikkö, Eka Synthomer

 


 

 

"Ensimmäisten valmennusjaksojen tuloksena on pystytty vaikuttamaan mm. yhteen mahdolliseen varhaisen eläköitymiseen ja jo tätä kautta on saatu merkittäviä kustannussäästöjä."

Lue koko artikkeli

 

- Jouni Riihimäki, palvelujohtaja, Kuurojen palvelusäätiö 

 


 

Projekti tarjottiin koko henkilöstölle (130 hlöä) ja siihen osallistui noin 50 henkilöä.  Sairauspoissaolopäivät laskivat 7,1 %:sta 3,9 %:iin.

Projekti tarjottiin koko henkilöstölle (36 hlöä) ja kaikki osallistuivat siihen. Sairauspoissaolopäivät laskivat 600 päivää ensimmäisenä vuonna ja toisena vuonna ne myös pysyivät matalana.

Projekti pilotoitiin esimiehillä ja yhdellä palvelutalolla (n. 50 hlö). Yhden työntekijän eläköityminen pystyttiin estämään jolloin säätiö säästi vuoden 2017 vakuutusmaksuissa 30 000 €.

Evästekäytäntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja tietokoneellesi.

Hyväksytkö?